Extra inkomsten

Buiten je normale inkomen, zoals loon, salaris of ander inkomen uit arbeid, kun je ook voor neveninkomsten zorgen. Niet door extra veel over te werken, maar door vanuit huis een aantal inkomstenbronnen neer te zetten, die geld in het laatje brengen. Velen dromen ervan om vanuit huis een inkomen te verwerven. Het hoeft niet bij dromen te blijven. Laten we eens kijken wat de mogelijkheden zijn. Met internet ligt per slot van rekening de wereld aan onze voeten.

LOONRIJDEN: Verdienen met reclames op je auto
Je kunt geld verdienen door reclames op je auto te laten plaatsen. Door op deze manier te gaan loonrijden ™ verdien je een extra inkomen zonder moeite. Je auto wordt daarmee een inkomstenbron.

loonrijden

Verdienen met surfen over het internet
Je kunt geld verdienen door mee te doen met prijsvragen, het lezen van e-mails, het meedoen aan enquêtes, het spelen van spellen en nog veel meer. Dit wordt allemaal gesponsored door adverteerders, die tijdens het proces hun advertenties laten zien. Prima! Dat kost je niets. Verwacht geen gouden bergen hier, maar als je het leuk vindt om quizzen en enquetes in te vullen en spellen te spelen en het levert nog wat op ook, dan is dat mooi meegenomen. Je kunt natuurlijk na één of twee maanden kijken wat het heeft opgeleverd en dan besluiten om door te gaan of niet. Hieronder kun je je GRATIS inschrijven voor verdienprogramma' s. Bij de meeste verdien je zelfs al door je aan te melden!

Adverteren bij Daisycon
Adverteren bij Daisycon
Adverteren bij Daisycon

Verdienen met je eigen website
Sommigen hebben een website als hobby, om liefhebberijen op te zetten, als communicatiemiddel met vrienden. Maar kun je ook geld verdienen aan een website? Jazeker! En tegenwoordig gaat dat een stuk gemakkelijker dan een paar jaar geleden. Hieronder vind je de stappen, die nodig zijn om geld aan een website over te houden. Let op! Er gaat wel wat tijd in zitten. Je moet het leuk vinden om een website op te zetten. Maar als een onderwerp kiest, dat goed in de markt ligt, word je er voor beloond.

1. Kies een onderwerp
Bedenk een onderwerp waarover je een site wilt maken. Dit kan een hobby zijn of een onderwerp waar je veel over weet. En bovendien iets waarvan je inschat dat anderen er ook in geinteresseerd zijn.
2. Kies een domeinnaam
Dat is niet altijd gemakkelijk. Veel voor hand liggende domeinnamen zijn al bezet. Er is weinig kans dat www.voetbal.nl of www.tuinieren.nl nog vrij zijn. Je moet dus een andere en meestal langere naam verzinnen, die toch nog enigszins te onthouden is. Bijvoorbeeld www.tuinierenvoorbeginners.nl. Kies een domeinnaam zonder streepjes tussen de woorden, want dat zijn de mensen niet gewend. Dus niet: www.tuinieren-voor-beginners.nl.
3. Reserveer de domeinnaam en regel hosting
Zoek een service provider en reserveer de domeinnaam. Dat kost ongeveer 20 euro per jaar, dus dat is te overzien. Regel ook hosting. dat heb je nodig als je je website online wilt zetten, d.w.z. dat anderen je site kunnen bezoeken. Dat kost meer. Maar de goedkoopste variant van hosting is voldoende. Die kost in de regel niet meer dan een paar euro per maand.
Adverteren bij Daisycon
4. Leer een website bouwen
Het bouwen van websites lun je doen m.b.v. computerpakketten als MicroSoft Frontpage of Dreamweaver. Deze pakketten zijn echter vrij prijzig. Op de achtergrond draait altijd HTML. Als je HTML kent, hoef je geen pakket aan te schaffen. En als je toch een pakket aanschaft, dan is het toch handig om HTML te kennen. Leer jezelf daarom HTML aan de hand van een van de vele boeken die daarover op de markt zijn. Als je dat te moeilijk vindt, kun je ook gebruik maken van een meegeleverd site builder pakket bij de hosting provider. Hierbij is het wel mogelijk, dat je beperkt bent in wat je allemaal kunt doen op de website. Daar staat tegenover, dat je profiteert van groot gebruiksgemak en snelheid..
5. Bouw een website op je eigen PC
Creeer een aparte map op je PC voor je website. Maak daarin je website volgens het HTML-boek en eventueel het website bouw pakket. Of begin met het kopieren van de structuur van een bestaande website, door in je browser op paginabron te klikken en die op te slaan op je PC. Dat geeft je direct een vliegende start. Het is gemakkelijker om een bestaande website te veranderen dan helemaal vanaf niets te beginnen. Noem de startpagina "index.html". Dit is standaard.
6. Test de website op je eigen PC
Test je eigen website uitvoerig. Test alle links, alle knoppen, enz. Begin door index.html te openen en navigeer daarvandaan door je hele website. Als iets niet werkt, repareer het dan. Herhaal dit proces totdat de hele site werkt zoals je wilt.
7. Zet reclames op je site
Meld je aan bij Google Adsense. Zet reclameblokken op je site in een lay-out die past bij je site. Hierdoor wordt je site interessanter en bovendien kun je er straks geld mee gaan verdienen.
8. Zet je site online
Gebruik het gereedschap van je service provider om de bestanden van je site te kopieren van je PC naar de server van je Service Provider. Als alle bestanden zijn gekopieerd staat je site online. Test je site nu in je browser.
9. Laat de wereld weten dat je site er is
Je site is nu online, maar niemand kan hem nog vinden. Laat daarom de wereld weten dat je site er is. Meld hem aan bij de diverse zoekmachines, in ieder geval Google en Yahoo. En meld je site aan bij paginadochters van www.startpagina.nl, die met het onderwerp te maken hebben. Dus een tuinierensite zou passen op tuin.startpagina.nl. Afhankelijk van de inhoud zou ook een vermelding bij planten.startpagina.nl kunnen passen.
10. Verdien geld met je reclames
Als je nu bezoek krijgt op je site en bezoekers klikken op je reclames, krijg je inkomsten. De ene reclame geeft meer inkomsten dan de andere. Dat wijzigt voortdurend. Je hebt er geen omkijken naar. Google Adsense zorgt er voor dat de reclames aansluiten bij het onderwerp van je site. Van tijd tot tijd kun je kijken wat je nu weer hebt verdiend.

mijn eerste miljoen   |   waardeinvest   |   het westen 5x failliet   |   nostredamus   |   goud en zilver   |   loonrijden   |   ict top jobs   |   koopeiland   |   weekfolders